Wednesday’s

 


Woensdag, vandaag dus.. Op woensdagen weet ik nooit of ik nou blij moet zijn omdat de helft van de week al voorbij is of omdat ik teleurgesteld moet zijn omdat de helft van de week PAS voorbij is. Ik ben meestal wel blij aangezien vrijdag toch best een chille dag is dus die dan ook niet mee telt en het weekend er natuurlijk ook nog achteraan komt.


Vandaag had ik tot half vier school, en een SO. Hij ging best slecht dus dat is een minpuntje. Ik zit nu lekker op de bank huiswerk te maken en wat youtube video’s te bekijken, wat altijd heel erg goed gaat samen haha! Ik heb als goede voornemen besloten mijn huiswerk op tijd te gaan maken, nou dat gaat al de goede kant op zoals je hoort. 

(niet vandaag^)

De laatste tijd zit ik steeds meer na te denken over hoe de toekomst eruit zal zien, en wat ik later wil gaan doen. Ik vind schrijven erg leuk, en het lijkt me dan ook fantastisch om dat elke dag te doen als baan en daar me geld mee te kunnen verdienen. Als ik dat op mijn eigen blog wil gaan doen moet ik toch wel wat meer volgers krijgen haha. Ik vind school niet echt ‘fantastisch’ laat maar zeggen en ik kijk al uit naar de tijd dat ik lekker mijn eigen ding kan doen en er ook plezier in heb. 

Morgen is het donderdag en heb ik wel de eerste twee uur vrij maar wel tot 16:10 les, dat is wat minder. Morgenavond is wel Wie Is De Mol waar ik zeker naar ga kijken, al vind ik het wel erg jammer dat telkens mijn favorieten er gelijk uit gaan. 

Ik hoop dat jullie een fijne woensdag hebben gehad! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *