New in: Wildflower case!


Mijn telefoon is een tijd geleden gevallen en vanaf toen wilde ik hem heel goed beschermen. Ik heb wel een aantal fijne hoesjes maar niet veel die niet te groot zijn en goed van achter en voor beschermen. Bij Amerikaanse youtubers zag ik steeds vaker wildflower cases voor bij komen en ik vond ze er ontzettend leuk uit zien. Alleen lag de prijs wel erg hoog, maar liefst 35 dollar per hoesje, dat vond ik een beetje te veel. Onlangs is een hele grote sale gestart en de hoesjes waren afgeprijsd naar tien dollar, wat echt een hele goede deal was. En daar  heb ik meteen van geprofiteerd.


Dit is het hoesje waar ik voor heb gekozen. Ik vind vooral hun ‘floral cases’ erg mooi. De hoesjes zijn zelf gemaakt, en het merk is opgestart door twee creatieve zusjes. Het merk is steeds bekender geworden, en tegenwoordig zit er wel meer achter het werk van twee zusjes. Ik vind het wel leuk om te zien aan het hoesje dat het echt zelf gemaakt is. Er zit niet gewoon een geprojecteerd plastic afbeeldinkje in het hoesje maar het is echt stof. De hoesjes beschermen van voor en van achter door een rubberen zij kant. 

    


Ik kreeg ook twee stickers van het merk (fiy), en het hoesje was heel leuk ingepakt. Ik ben heel blij met mijn hoesje. Als je nieuwsgierig bent, de site is: www.wildflowercases.com. Als je een hoesje wilt bestellen moet je wel even rekening houden dat je alleen met paypal kunt betalen, je kunt niet betalen met I-Deal. De korting geld nu alleen nog op iphone 4s cases. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *