MAC Pink Treat cremestick

 
Ik heb mijn eerste mac product gekocht, en ik ben er zo blij mee! Ik wilde al heel lang een mac product uitproberen, maar ik wilde zeker weten dat ik het wilde omdat mac nou niet gezegd het goedkoopste merk is. Maar ik zag laatst een foto voorbij komen van een meisje die deze cremestick droeg en ik was helemaal verliefd. 
Sorry trouwens voor de wazige foto’s, ik ben elke dag pas redelijk laat thuis en dan begint het al donker te worden. 
Ik heb gekozen voor Pink Treat omdat ik een beetje een nude kleur wilde, een ‘my lips but better’ kleur. Ik zat te kijken naar de Kylie Jenner kleurtjes maar die waren allemaal uitgekocht. Ik zag toen Pink Treat en die vond ik erg mooi. Hij was ook nog eens niet heel erg duur, en hij was creme dus gewoon makkelijk te gebruiken op zich. 

 

Dit is een swatch van de kleur, de bovenste zelf geschoten erg vaag dus vandaar dat de onderste van google komt maar daar is de kleur wel beter te zien (met flits). 
Ik vind de kleur echt prachtig, een fijne everyday cremestick maar ook te gebruiken voor feestjes etc.
Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst! 
Have a good evening :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *