Tumblr Inspiration

tumblr: lukagribnau.tumblr.com

Hey! ik vind tumblr een ontzettend leuke site en kijk er dan ook regelmatig op. Ik dacht misschien is het wel leuk om iets van mijn tumblr theme en foto’s te delen. Ik hou mijn ‘theme’ graag wit en clean. Ik vind mode foto’s erg mooi maar ik plaats meestal gewoon random categorie├źn door elkaar heen. 

Als je ook een tumblr hebt en wilt delen kun je die gerust hier beneden achter laten en dan neem ik een kijkje. Ik volg niet heel veel tumblr accounts maar ik neem wel graag een kijkje en daaruit volgt dan mijn inspiratie. Ik ben nog een beetje aan het kijken voor een nieuw thema qua hoe de foto’s opgesteld staan zeg maar, dus als je een leuk thema weet kun je dat ook achterlaten! :)

Hope you enjoyd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *