Urban Outfitters x UNIF Jacket

Ik heb onlangs een nieuwe jas gekocht omdat mijn oude kapot was. Ik zat al een tijdje te kijken naar deze jas maar vond hem eerst te prijzig. Toen ging er opeens honderd euro vanaf en mijn jas was opeens kapot dus kwam het heel goed uit. 


Ik heb gekozen voor de UNIF motor jacket, omdat ik hem heel gaaf en uniek vond. hij was anders dan ik daarvoor ooit in mijn bezit had. Ik vind de gespen erg cool en stoer en de ‘val’ van de jas vind ik ook erg mooi. Ik moet eerlijk toegeven dat de jas niet onwijs warm is maar met een vest of een dikke trui eronder is hij goed te doen. Hij heeft helaas geen capuchon maar hiervoor draag ik een muts. Ik denk niet dat het ieders smaak is maar ik zelf vind de jas heel leuk.

Ik heb de jas gekocht op urbanoutfitters.co.uk , de site die naar Nederland verzendt. Ik heb lang moeten wachten, vorige keer was er ook al een bestelling mis gegaan en dit is nu dus al de tweede keer dat het eerste instantie niet goed ging. Ik heb een mailtje gestuurd en gelukkig is het toen gelijk gefixed en is hij verzonden. Ik raad je aan gewoon kleding in de winkel te kopen maar als Amsterdam een beetje ver van huis is kun je natuurlijk de site gewoon proberen, het is een prima site alleen heb ik er gewoon wat problemen mee gehad.

Ik ben heel blij met mijn jas en ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden! Have a good day <3 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *