Current loving music


Heyyy, Ik luister al een tijdje mijn muziek via Spotify, ik was er al wel een lange tijd bekend mee maar ik vond altijd het aanbod dat ze hadden qua muziek wat minder dus ik luisterde liever mijn muziek via een app, die app was niet meer download baar toen ik hem opnieuw wilde downloaden en toen besloot ik toch om spotify weer eens uit te proberen. Ik heb toen voor mijn “halloween” feestje wat muziek in een playlist toegevoegd en die gebruik ik nu als playlist. Die playlist staat trouwens op mijn vaders naam maar ik kan hem zelf ook beheren. De muziek die ik hierin luister heb ik over de laatste drie maanden geluisterd maar ik voeg regelmatig wat nieuwe muziek toe.

Ik dacht misschien is het wel leuk om mijn muziek met jullie te delen. Ik houd van Indie, R&B en Pop. Dat is waar ik het meest naar luister. Ik luister vaak naar Banks, Jhene Aiko, Tinashe en meer. In deze playlist vind je echt van alles. Ik zou het leuk vinden als jullie een ‘kijkje’ nemen in mijn playlist.

Love, Luka

PS. Hebben jullie mijn nieuwe banner al gezien?! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *