What to do on a sick day?!


Ik ben vandaag ziek, sinds vrijdag ben ik al verkouden en heb ik last van hoofdpijn en keelpijn en vandaag heb ik wel zo’n beetje het toppunt bereikt. Ik hoop dat het vanaf nu minder word.  Maar goed, ik dacht misschien is het wel leuk en handig om wat tips te geven wat je met je dag kunt doen. Het is natuurlijk wel de bedoeling om rust te nemen, maar er zijn wel wat dingen die je kunt doen als je je verveelt waar je weinig energie voor nodig hebt.

1. Neftlix/youtube kijken
Op youtube en netflix verbruik ik heel veel van mijn tijd. Ik kijk veel video’s op youtube waar ik op geabonneerd ben, ik kan dit uren volhouden. Ik hou van youtubers als Beyondbeautystar (alltimefavorite), Monica Geuze en Allthesegamez. Op netflix kijk ik nu wat minder serie’s omdat ik met veel al verder in de serie ben dan dat op netflix staat. Maar ik kijk op netflix zelf nu PLL, die komt wekelijks online, als je op zoek bent naar nieuwe series klik dan hier

2. Online shoppen
Ik doe dit heel vaak, niet alleen als ik ziek. Je kunt lekker op je laptopje of computer shoppen terwijl je onder de dekens ligt, Heerlijk! Ik hou van winkels als Forever 21, Topshop, Missguided en douglas. Er zijn wel wat dingen waar je op moet letten, je kunt niet alles passen en je hebt het niet gelijk binnen. Maar ik kan daar wel overheen kijken.


3. Je computer ordenen
En dan nog even iets anders. Iets waar we meestal geen tijd of zin in hebben maar wat wel fijn is om gedaan te hebben, je computer opschonen. Het gevoel daarna is heerlijk, je computer is lekker geordend en schoon. Je hoeft het niet allemaal in een keer te doen maar 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *