Bijna Vakantie! Veranderingen blog?

Jaa ik heb bijna vakantie, nog 1 dagje school en dan heb ik 10 dagen vrij. In mijn vorige blogpost had ik al verteld dat ik niet zo heel veel van plan was te gaan doen. Ik wil wel wat veranderen aan mijn blog. 

Ten eerste wil ik mijn eigen domeinnaam gaan veranderen aan mijn blog. Ik heb nu een .blogspot.nl blog en ik wil overgaan naar gewoon .nl of .com . Dit omdat het een stuk proffesioneler staat en je makkelijker bij mijn blog komt.
Verder wil ik misschien mijn layout een beetje veranderen. Ik ben op zich best tevreden met hoe hij er nu uitziet, maar ik zou de foto’s van de blogpost’s liever wat groter hebben. Gewoon kleine dingetjes.
Ik probeer mijn blog steeds beter op te bouwen en hem er beter uit te laten zien, en ook probeer ik proffesioneler te worden. Ik vind dat mijn blog er nu prima uit ziet maar er zijn gewoon wat dingetjes die ik eraan zou kunnen verbeteren. 

Dit wilde ik even melden. ‘Normale’ blogposts komen gauw weer online, vanaf zondag weer! 

Kusjes <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *