All black essentials

Ik ben best een meisjes-meisje maar toch houd ik ook wel veel van zwart. Vandaag ga ik jullie wat essentials laten zien in het thema: Zwart. Ik dacht dat het misschien wel weer eens leuk was om wat van mijn favorieten te delen met jullie.

Als eerste wil ik jullie iets vertellen over mijn zwarte leren rugzak. Ik had al sinds 2012 eentje met bloementjes en ik was hem een beetje vergroeid. Ik wilde graag een nieuwe rugzak. Ik was al een beetje aan het kijken naar een zwarte leren rugzak en toen kwam ik deze tegen op Nastygal.com . Ik vond hem echt onwijs gaaf en had hem toen besteld. Het duurde een tijdje voordat hij binnenkwam maar het was het wachten waard. Ik heb de rugzak voor 55 dollar gekocht zoals ik me het herinner. 

Verder liggen er twee make-up producten. De ene is mijn geliefde MAC creme lipliner in ‘Pink Treath’. Over de lipliner heb ik al een blogpost geschreven en die kun je hier terugvinden. 
Verder is mijn Stila eyeliner ook erg geliefd. Ik heb hem gekocht bij Feelunique.com en ik ben er echt ontzettend blij mee. Hij is erg dun en brengt heel fijn aan. Zeker een aanrader!

En dan als laatste mijn Missguided Chelsea Boots. Ik draag ze niet heel erg vaak maar dat neemt niet weg dat ik ze minder ‘koester’ dan de andere producten. Ahhh i love them. Ze zitten fijn en je kan ze aantrekken bij zo ongeveer elke outfit! 

Helaas zijn bijna alle producten uitverkocht maar ik zal ze toch even linken.

Links//

Backpack: http://www.nastygal.com/accessories/bad-kids-vegan-leather-backpack
Lipliner: https://www.douglas.nl/douglas/Make-up-Lippen-Contourpotlood-MAC-Lipliner-Cremestick-Liner-Pink-Treat_product_226677.html
Eyeliner:  http://www.feelunique.com/p/Stila-Stay-All-Day-Waterproof-Liquid-Eye-Liner-0-4g
Boots: http://www.missguided.eu/catalog/product/view/id/132663/s/lana-patent-moc-croc-cleated-chelsea-boots/category/1518/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *