Sweater weather

 


Sweater Weather

Hi guys! Vandaag weer een outfit met mijn oh zo geliefde high-knees. Ik ben zo blij dat ik ze gekocht heb al draag ik ze niet elke dag, ik vind ze zo leuk te combineren met bijna elke outfit. Deze outfit droeg ik vorige week zaterdag en ik moet zeggen dat hij nog best warm was, met name door de dikke sweater. Ook draag ik voor de verandering mijn bril op een paar foto’s omdat ik hem toevallig die dag op had en hem wel leuk vond staan bij de outfit.

Vandaag doe ik niet zo heel veel, the usual lazy sunday strikes again. Ik ga wat huiswerk maken, werken aan een video en een beetje netflixen. Ohhh i love lazy sundays! Aankomende week heb ik een normale schoolweek en DE rekentoets wat ik wel een beetje spannend vind. Maar ik overleef het wel haha, gelukkig telt het niet mee voor mijn examen maar ik zou wel graag een voldoende willen halen aangezien dat de vorige keer niet gelukt is. Ik heb verder trouwens ook gehoord dat het aardig koud gaat worden dus dat wordt flink inpakken elke ochtend als ik op de fiets spring. Maar goed, we zullen zien wat de week brengt. Ik wens je een fijne zondag  <3

 

Love – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *