The white turtle neck

 


The white turtle neck

Hi guys! Ik ben zooo blij met deze sweater! Ik heb hem ongeveer een week geleden besteld op Ivyrevel.com en ik kon echt niet wachten om hem binnen te krijgen. Je vraagt je nu natuurlijk af waarom ik zo excited ben want het is simpelweg gewoon een sweater. Ik had deze sweater al gezien op Erica’s blog en ik vond hem haar zo prachtig staan dat ik hem ook wilde hebben. Het was al helemaal mooi meegenomen toen ik zag dat hij afgeprijsd was van 67,95 naar 47,-. Nog steeds een aardig prijsje maar ik wilde hem zo graag hebben dat ik hem maar gewoon gekocht heb. Nu ik hem binnen heb wilde ik hem even delen op mijn blog al is het gewoon een witte sweater, i love it!

 

Have a nice day – Luka

Sweater: hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *