Dagje Rotterdam (mijn blog bestaat 1 jaar!)

Voordat ik deze blogpost begin wilde ik even melden dat mijn blog sinds gister 24-02-15 precies 1 jaar bestaat! Ik zat er laatst aan te denken en ik heb net gekeken en nu ik dit schrijf zie ik opeens dat mijn blog precies een jaar geleden is opgestart. Ik kan wel helemaal emotioneel gaan doen en van alles gaan schrijven en bedanken maar eigenlijk heb ik nog niet heel erg veel bereikt en heb ik niet veel vaste lezers (degene die dat wel zijn wil ik wel bedanken voor het trouw lezen :) ). 
Dat maakt me verder ook niet zo veel uit want ik doe dit puur omdat het een hobby is en ik van schrijven houd. Het zou een ‘dream coming true’ zijn als ik hiervan mijn beroep zou kunnen maken maar dat is echt niet makkelijk. Ik ben nu hard bezig mijn blog proffesioneler te maken, ik ga overstappen naar WordPress, krijg een eigen domeinnaam en ben van alles van plan. Ik hoop dat ik daardoor misschien iets meer kan gaan bereiken, maar als dat niet lukt maakt het niet uit want ik doe dit voor mijn plezier, en niet voor de volgers en views.

Goed terug naar mijn blogpost. Ik ben maandag naar Rotterdam geweest met mijn moeder, en we zijn even door de lijnbaan gelopen. Ik was niet van plan echt iets te gaan kopen maar  ik ben uiteindelijk niet helemaal met legen handen naar huis te gaan. Ik heb een nieuwe portemonnee en een jongensboek gescoord. 

Ik vind Rotterdam altijd wel een andere sfeer hebben dan andere steden waar ik kom, het is toch wel weer anders dan Amsterdam of Den-Haag. Rotterdam heeft veel hoge gebouwen en veel nieuwbouw. Ik zie niet veel ‘oude’ huizen. Ik vind het stuk van de lijnbaan best mooi gemaakt, met name de River island en de Hollister zien er modern en mooi uit (heb niks gekocht daar btw). 

Weer even een andere blogpost dan normaal, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Love, Luka <3

Comments

  1. Kim

    Leukk!! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *