New in: Nike Free Run 5.0!

 Ik heb ze eindelijk, mijn nieuwe nikes Free run 5.0! Ik had echt heel dringend nieuwe nodig omdat ik geen sportschoenen meer had. Ik had al een tijdje mijn oog op deze schoenen en nu heb ik ze eindelijk. Ik heb gekozen voor de free runners 5.0 omdat ik het een mooi model vond en er veel goeds over had gehoord. Verder heb ik gekozen voor de kleur zwart omdat ik zwart en mooie kleur vind en het past bij al mijn kleding. Ik heb ze bij Zalando besteld en de levering was redelijk snel. Ze waren binnen twee dagen in huis. Ik heb de schoenen gekocht voor 84,95 en dat vind ik een prima prijs voor  goede kwaliteit sportschoenen. Ik ga ze niet alleen voor gym en dansen gebruiken maar ik trek ze ook dagelijks aan omdat ze gewoon heerlijk lopen. 


Wat heel opvallend aan de schoenen is, is dat ze heel erg licht zijn. Hierdoor voelen ze ook erg comfortabel, het voelt niet als een blok aan het been. Ook veren ze lekker mee als je loopt/rent. En een leuk detail is dat de binnenkant groen gekleurd is! 

Ik ben heel erg blij met m’n nieuwe schoenen, ze zien er leuk uit en zitten onwijs lekker. Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden,
XOXO – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *