Grey on Grey on Black


Grey on Grey on Black

Hello bbies! Vandaag is het dinsdag en ik heb wederom weer niet zo veel gedaan. Ik heb wat huiswerk gemaakt en een beetje genetflixt. Sinds een aantal dagen heb ik mijn high-knee laarzen binnen gekregen alleen heb ik helaas nog niet echt een gelegenheid gehad om ze naartoe aan te trekken. Toch wilde ik ze even op de foto zetten omdat ik ze zo mooi vind. Ik moet zeggen dat dit niet m’n beste outfit is/was, die grijze kleuren bij elkaar vind ik toch wat vreemd. Maar goed, ik ga binnenkort naar A’dam en ik ben van plan om wat leuke sweaterdresses te kopen want ik denk dat die erg leuk te combineren zijn met knee-highs.

Omdat ik mijn gezicht al een tijdje geleden op mijn blog voor het laatst heb laten zien hier nog even een selfie. Mijn plannen voor de rest van de week zijn niet heel erg interessant, ik ga nog wat dingen doen voor school, nog een dagje naar Amsterdam en verder staat er eigenlijk niet veel gepland. Ik heb vorige week wel een erg leuke week gehad waarin ik wat meer te doen had. Heb kerst gevierd met mijn familie op eerste en tweede kerstdag, ben naar een feestje geweest en heb oud en nieuw gevierd met leuke mensen. Kortom, een goede afsluiter van 2016!

 

Much love – Luka

Tshirt  H&M // Legging  GalerieXS // Shoes MostWanted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *