Sunday

Zondag was een heerlijk dagje, ik heb wat huiswerk gemaakt en ben even Delft in geweest. Ik zal altijd blijven houden van deze stad, de huizen, omgeving en de sfeer vind ik zo mooi aan Delft.
Ik ben zondag even een taartje gaan eten bij Labirint en we zijn even bij het nieuwe station geweest. De treinen rijden tegenwoordig onder de grond in Delft en daardoor staat het oude spoor nu ‘leeg’ en er rijden geen trainen meer bovengronds. Je kon nu op het oude spoor lopen en dat hebben we gedaan, het zag er wel gaaf uit om Delft nu vanaf een ander standpunt te zien.

Even een kort blogpostje omdat ik deze week heel veel proeven heb, ik probeer zo veel mogelijk te plaatsen maar wil mijn school er niet onder laten leiden. Ik hoop dat jullie het begrijpen! 

xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *