2017!

 


2017!

lastdays16

En dan is het opeens 2017. Zo raar om te beseffen dat je het ene moment nog in 2016 bent en het volgende moment is het opeens 2017. Ik heb afgelopen jaar veel leuke dingen meegemaakt alhoewel ik niet heel actief op mijn blog ben geweest. Dat komt vooral omdat ik veel tijd besteed aan school en mijn motivatie voor bloggen ook een beetje op was. Nu had ik zin om even spontaan een blogpost te schrijven so here I am. Ik ben nooit zo van de goede voornemens voor het nieuwe jaar maar er zijn wel een aantal dingen die ik in 2017 graag wil doen zoals, mijn examens halen, op vakantie naar Barcelona en aan een opleiding beginnen die ik zelf erg leuk vind. Verder laat ik het allemaal een beetje op me afkomen, we gaan zien wat 2017 brengt. Ik wens jullie allen een heel gelukkig nieuw jaar en een fijn 2017!

2017

20172

XO – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *