IPF #1

Hello beauty’s, ik heb eindelijk weer een blogpost op vrijdag. Ik ga beginnen met een nieuwe ‘serie’ op mijn blog. Ik wil vanaf nu elke vrijdag een Inspired Picture gaan plaatsen, vandaar de naam Inspired Picture Friday. Soms vertel ik daar iets bij en soms plaats ik alleen de foto. Ik wil hier niet alleen mezelf maar ook andere mee inspireren. 

Deze foto inspireert mij omdat een van mijn ‘goals’ is om nog een keer naar Amerika (LA) te gaan. Ik ben al een keer in Amerika geweest, twee weken in NY maar ik was toen 5 dus ik kan de ervaring niet meer zo goed verbeelden, en ik ben nu een stuk ouder en heb andere interesses etc. 
Het lijkt me echt ontzettend gaaf om naar Amerika te gaan, en ik denk dat als jij iets echt wilt en als je er ook echt hard voor werkt er wel kan komen. 

Ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden, en mij mee volgen in deze serie!
Love xoxo – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *