My plans for the summer

Hey guys, long time no talk. Het is inmiddels al weer zomervakantie en ook ik ga op vakantie. Ik ga drie keer weg deze zomer en heb er erg veel zin in!

oostenr

Oostenrijk – Binnenkort ga ik met mijn familie een weekje naar Oostenrijk. We zitten in een soort hotel met ontbijt, lunch en diner, een zwembad en E-bikes (soort elektrische mountainbikes). Ik ben heel benieuwd hoe de vakantie gaat zijn maar ik hoop vooral dat we het weer een beetje mee hebben want dat valt altijd nog een beetje af te wachten. We gaan vooral veel fietsen maar zijn ook van plan een paar stadjes in te gaan en lekker te relaxen.

london6

Londen – Ik ga ook twee dagen naar Londen met mijn moeder. Mijn vader werkt af en toe in  Londen en we hebben het zo gepland dat we naar Londen gaan als mijn vader daar ook werkt zodat we alsnog met zijn drieën daar wat kunnen doen. Ik ben vooral van plan om de binnenstad in te gaan en te shoppen maar we willen ook graag naar Camden Town omdat we daar allebei nog nooit zijn geweest en het ons erg leuk lijkt.

 

antwerp

Antwerpen – Met een goede vriendin ga ik 4 daagjes naar Antwerpen. We hebben een kamer geboekt in een soort (jeugd) hotel en we zijn van plan om lekker door de stad heen te lopen, te winkelen en terrasjes te pakken etc. Ik ben al een aantal keer in Antwerpen geweest en ik vind het een erg leuke stad met een leuke sfeer. Er is ook van alles te doen dus we zullen ons waarschijnlijk niet gaan vervelen.

Hoped you liked to read! – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *