Bomber Jackets

bomber bomber2

Onlangs heb ik een nieuwe bomber ontvangen en ik moest hem even delen op mijn blog. Ik heb hem nog niet heel veel gedragen omdat hij aardig groot is en ik hem moeilijk goed te stylen vindt. Desondanks vind ik de bomber niet minder leuk en ben ik erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Bombers zijn dit jaar helemaal in, je ziet ze overal. Ik was eerst niet van plan om de trend te volgen maar ik vond ze toch wel zo leuk dat ik het niet kon laten om er ook eentje te kopen. I love it!

Nog even iets anders, nu de examens bezig zijn wilde ik nog even iedereen succes wensen voor wie dit leest. Ik heb volgend jaar examens en als ik zie hoe veel werk het allemaal is en hoe veel tijd je er in moet besteden word ik al lichtelijk gestrest. Maar goed als ik verder gewoon op tijd leer en er goed me best voor doe heb ik er vertrouwen in dat het wel zal lukken en zo hoop ik dat ook voor iedereen die nu met zijn examens bezig is, goodluck!

Fijn weekend – Luka

Bomber jack: straatstijl.nl €29,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *