I <3 Turtle neck’s

turtleneck3turtleneckDSCN2141

Turtle neck’s, you love him or you don’t. Ik vind ze erg mooi, alhoewel ik ze niet altijd even mooi bij mezelf vindt staan. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, bij celebrities maar ook op straat. Ik kocht onlangs deze zwarte turtle neck bij comegetfashion en ik ben er echt ontzettend blij mee. Je kan hem met bijna alles combineren. Het mooist vind ik hem met een skinny jeans en hakken (knee-highs bv) al draag ik zelf eigenlijk nooit hakken. Maar ook zijn ze leuk met sneakers, alles kan.  Heel basic maar ook heel mooi.

Hoe is jullie paas-weekend? Ik heb gepaasbrunched met mijn familie, verder vrij rustig gehouden. Aankomende week heb ik herkansingen van mijn se week dus die moet ik even knallen. Fijn pasen!

Liefs – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *