Choker kettingen – Chokerketting.nl

chokersblog

Hi lovelies! Laatst kreeg ik een pakketje binnen van Chokerketting.nl met twee chokerkettingen. Chokerkettingen zijn het laatste jaar een erge hype geworden, je ziet ze opeens weer overal. Ik heb twee kettingen ontvangen, een velvet choker en een tattoo choker.

chokerblog3DSCN2096

Ik heb zelf al een tattoo choker maar die is iets minder dik en stevig dan deze. Ik had met de velvet choker wat meer moeite om hem om te doen maar wanneer hij om zit is hij erg mooi.

blogch

Ik ben zelf niet een hele grote fan van chokers puur omdat ik ze niet zo mooi bij mezelf vind staan. Ik vind ze wel heel gaaf vooral als je ze combineert met een simpele outfit en een mooie lipstick. Als je op zoek bent naar chokers raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op chokerketting.nl!

www.chokerketting.nl

Love – Luka

Comments

  1. Kim

    Ik vind het hartstikke leuk staan hoor! :)

    XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *