Nails of the day! Matte Red

Vandaag heb ik weer eens een Nails of the day voor jullie. Ik heb heel lang mijn nagels niet meer gelakt, en ik vond het wel weer eens tijd worden. En toen dacht ik, misschien is het leuk om ze even op de foto te zetten. 

Ik draag de kleur … van Essence en mijn matte topcoat van American Apparel. Ik vind deze twee lakjes samen heel mooi bij elkaar staan, het is toch niet ‘gewoon rood’. 
Nadat ik de topcoat had opgedaan zagen me nagels er toch nog net wat donkerder vampy uit, maar dat vond ik juist heel mooi. 

De topcoat droogt lekker snel, en dat is erg fijn want ik ben altijd erg ongeduldig met wachten tot het helemaal opgedroogd is. Tot nu toe is alleen nog mijn duim nagel gechipped, maar voor de rest zit het nog prima op mijn nagels (ik schrijf deze blogpost dan ook maar 1 dag nadat ik ze gelakt heb). 

Wat vinden jullie van de kleur? Ik vind het erg mooi, misschien niet zo lente proof, maar daar heb ik de laatste dagen dan ook niks van gemerkt. Ik ben nu trouwens bezig aan een make over van mijn blog. Ik ga overstappen naar WordPress en krijg mijn eigen domeinnaam. Ik geef mijn site ook een make-over om het allemaal iets overzichtelijker te maken. Jullie gaan het snel zien! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *