Fashion Inspiration

<> on October 1, 2015 in Paris, France.
<> on October 1, 2015 in Paris, France.

fashionn2

fashion3

fashionn4

Hi lieverds! Sorry voor de lack aan posts ik had vorige week SE week dus het is er niet van gekomen om posts te schrijven. School is echt stressen de laatste tijd! Hoe gaat het met jullie? Ik dacht dat het wel leuk was om wat outfit/fashion inspiration foto’s te delen. Mijn style verandert echt continu dus daarom leek het me wel een gepaste post. Wat ik nu vooral erg mooi vind is een beetje classy maar toch een comfertable style. Nude kleuren en (zwart) leer vind ik ook erg mooi! Qua fashion inspiratie kijk ik nu vooral een beetje naar Kendall Jenner, Gigi Hadid, Sofia Richie en Nathalie Paris.

Wat is jullie style? 

Let me know! xo – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *