Lush pakket – Shiny happy people

DSCN2018luzh

Nog voor mijn verjaardag had ik dit leuke pakket van Lush gekregen en ik vond hem zo leuk dat ik hem wel even wilden delen met jullie. I love lush dus ik ben ontzettend blij met zo’n pakket!

Er zitten drie verschillende producten in, allemaal te gebruiken voor je huid. Deze drie producten zijn Happy Hippy showergel, Bohemian soap en Green Fun. Ik heb ze nog niet alledrie gebruikt maar Green Fun is zeker fun! Ik gebruikte deze soap in bad. Je kunt stukjes ervan af breken, vochtig maken en zo word het vloeibaar en kun je het op je lichaam gebruiken als zeep. De bohemian zeep ben ik vooral van plan om te gebruiken als hand zeep omdat het een best stroeve zeep is en dat droogt mijn lichaam nogal uit. De Happy Hippy showergel ruikt erg  fris en is erg fijn te gebruiken onder de douche.

Sorry again voor de weinig posts ik heb weinig inspiratie voor mijn blog en vooral het erg druk met school. Ik ga niks meer beloven want ik weet dat dat niet veel zin heeft maar ik ben van plan om mijn blog nu ook meer te focussen op fashion (hiervoor was het meer lifestyle) omdat dat toch wel is wat ik het leukst vindt. Geen hele grote verandering dus aangezien mijn blognaam al Lukalafashion is haha, verder blijf ik nog steeds over verschillende categorieën bloggen maar iets meer specifiek over fashion.

XOXO – Luka

 

Comments

 1. Kim

  I love lush 😍 Ik ben een beetje verslaaft hahaha, misschien moet ik maar wat doneren aan jou aangezien ik geen bad meer heb hahaha.. 😢

  1. Ah haha ik sta altijd open voor lush producten 😉

   1. Kim

    Hahahah, ik ga maar eens kijken of ik klaar ben om mijn baby’s af te staan.
    XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *