Herfst en vakantie!

falll

falll2

Ja daar houd ik zeker van. De Herfstvakantie vind ik dan ook denk ik wel een van de leukste vakantie’s ook al is hij maar een week. Ik ben jarig, geef feestjes en ga leuke dingen doen maar kan ook lekker in me bedje blijven liggen met een geurkaars aan. Natuurlijk is het vervelend om in de regen te moeten fietsen op weg naar school maar als we dat even wegdenken zijn er ook wel wat voordelen aan de herfst.

falll3

Ik houd van de blaadjes die van de bomen afvallen en de oranje kleuren. Ik houd van de verlichten straten en de grachten, en ik houd van heerlijke drankjes, als Chai tea of Pumpkin Spice latte. Dat geeft wel een goed beeld van de herfst. Ik vind Halloween ook erg leuk al vier ik het niet echt en kijk ik nooit horror, toch heeft het wel iets. Kortom de herfst is zo slecht nog niet. En ik kan ook best genieten van de koude herfstdagen! Even een korte blogpost vandaag. Hoe gaat het met jullie? Ik ben afgelopen maandag jarig geweest, ik heb dit al gevierd met familie en zaterdag vier ik nog een feestje. Verder kom ik mijn vakantie door met lekker uitslapen en achter m’n laptop zitten :)

Wat vind jij van de herfst?

Much love – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *