Een bezoekje aan L.A Sisters

IMG_1556

IMG_1557

L.A Sisters is een hip nieuw merk dat zeer goed loopt. Ik ken het nu ongeveer een jaartje en heb er altijd al iets van willen kopen maar aangezien het erg duur was is het er niet van gekomen. Afgelopen donderdag was er een sale bij het merk en daar ben ik naar toe gegaan, een kans die ik niet liet liggen! L.A Sisters heeft een eigen webshop en een showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam. Ik ben samen met mijn moeder donderdag uit school er naartoe gereden, klinkt misschien gek zo na school maar ik vond het toch wel een erg leuke ervaring.

IMG_1559

IMG_1563

Het merk is opgezet door twee zusjes en zij laten hun stijl ook terugkomen in de kleren die ze verkopen. Ik heb twee items gekocht. Een Leren broek, die ik al erg lang op het oog had en verder een cropped sweater die ik ook erg leuk vind! Verder ziet de show-room er ook erg mooi uit, en heel overzichtelijk. I love my new items <3

lasisters.com 

What do you think? 

XOXO – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *