Make-up of the day!

motd2

motd

Hey Girls! Vandaag heb ik weer eens een face of the day voor jullie of zoals ik het deze keer make-up of the day noem want mijn gezicht veranderd natuurlijk niet elke dag maar m’n make-up kan wel eens veranderen en ik dacht ik laat jullie zien wat ik vandaag gebruik. Normaal draag ik iets minder make-up, ik ben ook niet super goed in make-up aanbrengen maar ik vind het soms op zaterdag wel leuk om wat meer met mijn make-up te doen.

fotd

Ik heb niet heel veel producten gebruikt maar wel wat meer dan normaal. Voor concealer gebruik ik mijn instant rewind concealer, werkt erg fijn maar word iets te donker nu we de herfst/winter in gaan. Verder gebruik ik een matte poeder van Catrice en fixeer dat met een real techniques kwast. Daarna doe ik mijn wenkbrauwen met een potloodje van Catrice, die bijna op is btw. Ik gebruik een eyeliner van Stila, is ook erg fijn! Dan krul ik mijn wimpers en breng ik mascara aan van Essence. Ik doe nog een beetje van mijn Nyx blush (Desert rose) op en als laatste mijn MAC creme lip liner in ‘Pink Treat’.

Dat is wel zo’n beetje mijn routine voor de dag. Het is niet te overdreven maar je ziet toch dat er wat meer moeite in zit dan op een normale schooldag. I hope u like it!

Fijne zondag, xxx – Luka

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *