Londen trip 2015

Hi all! Ik ben van maandag tot vrijdag naar Londen geweest en dat was echt heel erg gaaf! Ik ben wel erg moe omdat we zo veel gedaan hebben, maar het was het meer dan waard. Ik heb veel leuke dingen gezien en daar natuurlijk ook foto’s van gemaakt die ik in deze post ga delen.

london1london2DSCN1967london3

Dinsdag

 Van maandag heb ik geen foto’s aangezien we de hele dag in de bus zaten dus begin ik bij dinsdag. Dinsdag ochtend kwamen we rond 10:00 aan en stapte we gelijk uit tegenover de London eye. We zijn toen verder gelopen naar de BigBen die verderop was. Ik ben al 1 keer eerder in Londen geweest maar ik was even vergeten hoe indrukwekkend het allemaal was! We moesten een soort speurtocht doen waarmee we op bekende plekken selfie’s moesten maken en zo kwamen we ook bij Buckingham palace wat echt ontzettend druk was. Elk stukje van een stoep zat wel vol toeristen. Maar mooi is het wel!

london4 london5

Na de lunch zijn we doorgelopen naar een ander deel van Londen, Covent Garden. Ik vond dit deel echt heel erg mooi. Dit overdekte ‘centrum’ vond ik ook erg gaaf. Er zaten veel eetrestaurantjes en veel straatartiesten. Zeker een aanrader.

london6victoria-secret-lingerie-london-store-londonDSCN1985london8

Woensdag

(de VS foto heb ik niet zelf gemaakt omdat ik vergeten was foto’s te maken in VS maar ik ben er wel geweest!)

Woensdag hadden we veel vrije tijd en zijn we naar Piccadilly circus en Oxford street geweest en hebben we lekker geshopt.  We hebben in Soho square park onze lunch opgegeten die we bij Pret Manger hadden gekocht die echt overal te vinden is!

Her-Majestys-Theatre-London.jpg

Donderdag

Op donderdag heb ik bijna geen foto’s gemaakt. Maar dit was in het Her Majesty Theatre waar we naar The Phantom of The Opera gingen kijken. Erg gave voorstelling om te zien!

Er zijn nog wel meer foto’s maar die zijn niet erg scherp en vond ik niet zo de moeite waard dus die kan ik misschien een keer als extra blogpost uploaden als jullie daar interesse in hebben :)

Londen was heel erg leuk en ik heb er van  genoten! I <3 Londen

xxx – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *