Nails of the day! Broadway Nails

nailsss

nailsss3

Hi girls! Ik ben op het moment bezig met het inpakken van mijn koffer voor Londen! Nog eventjes en dan zit ik in de bus op weg naar Engeland en ik heb er erg veel zin in. Ik vind het wel heel spannend in een gastgezin maar ik vind het ook erg leuk.

Maar dat terzijde vandaag wilde ik weer eens een Nails of the day doen aangezien ik dat al een tijd niet meer heb gepost. De nagels die ik op heb zijn niet mijn eigen nagels maar nagels van het merk ‘Broadway Nails’ en de lijn ‘Fast French’. Ik heb ze een tijdje geleden gekocht en ik dacht waarom die ik ze niet op voor Londen? De nagels zijn officieel niet deze beige/bruintint maar dat heb ik er zelf op gelakt. Ze zijn erg simpel aan te brengen en zitten er binnen 123 op. Ik vind het best een fijne lengte, ze zijn niet zo overdreven lang en puntig. Van mij hadden ze daarintegen wel iets ronder/puntiger gemogen maar ik vind dit ook best mooi! De prijs was 12,99 wat ik dan wel weer duur vond voor nepnagels maar ik vond ze er wel goed uit zien! Over de kwaliteit kan ik nog niet zo veel zeggen omdat ik ze pas een dag op heb.

Als je op zoekt bent naar mooie, niet al te overdreven nepnagels zou ik je ze zeker aanraden. Voor de mensen die een stapje verder willen zou ik je gewoon aanraden om naar een nagelsalon te gaan! :)

Have a nice evening! – xxx Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *