Im Back! UPDATE!

backpost2

Hi babes! Het spijt me zooo dat ik zo lang ben weggeweest. Ik ben weer terug en er volgt uitleg  al weet ik zelf ook niet helemaal wat er aan de hand was. Mijn site wordt gehost wat inhoud dat ik bij een netwerk zit die allerlei dingen voor me regelen. Er was iets mis met mijn hosting waardoor hij er ongeveer twee weken uitlag. Ik weet niet wat de oorzaak hiervan is geweest en heb geprobeerd het te fixen maar het werkte niet. Mijn vader heeft er naar gekeken en is erg goed met computers en heeft het toen weten te maken. Maar goed ik ben nu dus weer terug en ga weer volop blogposts schrijven en maken.

Hoe gaat het met jullie? Ik heb net mijn eerste week school achter de rug en ben nu even lekker aan het chillen. Ik heb een hele leuke vakantie gehad en ga nu weer aan de slag. Ook nog een leuk weetje: Ik ga over een week naar Londen! Daar heb ik erg veel zin in en daar zal ik ook proberen nog wat kiekjes te schieten. Er komt ook nog een video aan over mijn vakantie maar die moet ik nog bewerken.

Nou ik hoop dat ik jullie weer een beetje bijgepraat heb! See you guys sooon,

– xxx Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *