Een weekje Sardinië

sardinie

DSCN1880

DSCN1868

DSCN1858

Sardinië… ooh i love it! Als jullie dit lezen ben ik inmiddels al thuis maar ik wilde nog even een blogpost online gooien met wat mooie kiekjes uit Sardinië. Ik ben dus in mijn laatste vakantie week (dat ik op vakantie ging) naar het Italiaanse eiland Sardinië geweest. Al vond ik Corsica ook heel erg mooi en op sommige gebieden net iets mooier is Sardinië ook prachtig! Omdat er werd gezegd dat Sardinië wat minder moest zijn dan Corsica had ik niet verwacht dat het nog zo mooi was. We zijn een wandeling gaan maken en op de terugweg langs de zonsondergang gereden in de bergen langs het water, dat waren wel echt de mooiste kanten van Sardinië die ik heb gezien. Mijn laatste weekje Sardinië was heerlijk, heerlijk weer, mooie stranden, zonsondergangen en mooie wandelingen.

Hoe is jullie vakantie?

Lots of love – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *