Room Inspiration

roomin

Hi! Ik ben een echte interieur liefhebber houdt ervan roomtour’s te kijken of tv series over het inrichten van huizen. Als ik later uit huis ga weet ik al helemaal wat voor stijl ik mijn huisje wil geven. Ik had ook heel lang de droom om binnenhuisarchitect te worden maar ik heb dat nu een beetje laten vallen omdat ik het gevoel heb dat er veel meer bij komt kijken dan alleen inrichten. Maar goed lets get started.

roomin2

roomin3

roomin4

Zoals jullie zien vind ik vooral de witte en erg lichte stijl het mooist. Ik vind dat altijd een erg heldere invloed geven en dat zorgt voor een erg georganiseerd en luchtig gevoel. Ik vind zwarte, zilveren of gouden accenten ook erg mooi in een strakke witte kamer. Dat geeft een erg mooi contrast. Ik zou zelf misschien ook nog een klein accent doen met een pastel kleur ergens om nog wat kleur er in te brengen maar niet te fel of opvallend. Voor de een is het net iets te wit de ander vindt het juist erg mooi. Natuurlijk zou ik er ook nog wel wat accenten in verwerken en het iets meer persoonlijk maken maar dit vind ik erg mooi. Ik ben zelf trouwens ook nog steeds bezig mijn kamer een make-over te geven. Mijn kamer was eerst erg paars (paarse muren, gordijnen etc.) en nu breng ik er wat wit in, en ga ik mijn muren grijs kleuren. Ik houd jullie wel up-to-date!

XXX – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *