New in Necklace

necklaceblog

Ik ben laatst weer eens naar Amsterdam geweest en scoorde bij de Forever 21 een kettinkje waar ik erg blij mee ben. Ik wilde hem toch graag even op de foto zetten omdat ik hem erg mooi vond.

DSCN1779

DSCN1780 (1)

De laatste tijd koop ik wat meer zilveren sieraden omdat ik die persoonlijk het mooist vind, en ik vond het wel weer eens tijd om mijn stash even aan te vullen. Het is een echte statement piece, maar je kan hem toch bijna overal mee combineren. Op simpele tops gaat het prima maar ook bij mooie en chique jurkjes ziet het er erg mooi uit samen. Hoewel het een erg grote ketting is, is hij niet te opvallend en dat vind ik ook wel fijn, niet alle aandacht gaat perse naar de ketting. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst!

Ketting: 10,- 

xoxo – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *