Evening at the Beach!

 

sunsetDSCN1769 (1)DSCN1763 (1)

Hi everyone!! Sorry voor de ‘lack’ aan blogposts, had de laatste week van school nog aardig wat te doen en zat met mn hoofd even niet bij het bloggen, maar nu heb ik vakantie en ik vind t heerlijk! Vrijdagavond ben ik naar het strand geweest en heb ik daar wat gegeten, een goed begin van de vakantie. Natuurlijk nam ik mijn camera mee en moest dan ook zeker wat foto’s maken, oh wat was de zonsondergang mooi. Het was aardig weer al had het net iets warmer mogen zijn op het strand maar met een handdoekje was het goed te doen.

Ik hoop ook zeker dat jullie allemaal een mooie vakantie tegemoet gaan. En als je nog een weekje moet, succes! (Ik ga over naar 4 Havo fyi ;))

I hope you had a great weekend, love – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *