Favorite Jewelry pieces!

jewel

Ik ben niet zo’n fanatieke sieraden drager en daarom heb ik ook niet zo heel veel sieraden. Maar als er dan wat sieraden zijn uit mijn stash die ik het meest koester zijn het deze wel. Ik heb gekozen voor drie kettingen omdat ik niet veel ringen en armbanden heb, oorbellen overigens wel maar die draag ik niet veel.

jewel2

Het zijn drie erg verschillende kettingen maar toch vind ik ze allemaal heel mooi. De goud komt van de Brandy en is erg klein maar vind ik wel heel mooi, het symbool vind ik iets moois toevoegen. De zwarte choker vind ik erg gaaf, alhoewel ik wel vind dat hij me niet helemaal staat maar nog steeds zou ik hem wel dragen als ik wat meer tijd heb voor sieraden. Hij komt trouwens van de missguided. En dan heb ik nog mijn mooie F21 ketting. Ik vind deze denk ik nog wel het mooist van de drie,  hij is erg simpel maar staat heel mooi bij een jurkje of ander chique kledingstuk. I love it!

jewel3

Dit zijn wel mijn drie meest geliefde ketting-items. Ik draag ze niet heel vaak maar als ik ze draag, draag ik ze ook met veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *