Almost summer!

zondagje

Hello everybody! Nog drie weken en dan heb ik ook eindelijk ook vakantie. Nog even doorbijten! Aankomende week woensdag ga ik op schoolkamp voor drie dagen naar de Ardennen. Ik heb er op zich wel zin in maar ik ben toch ook wel weer blij als het afgelopen is en ik dan zo ongeveer vakantie heb. We gaan op kamp vooral dingen doen als bomen beklimmen, abseilen en zwemmen. We slapen in tenten en zitten op een camping. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat worden. We gaan ook nog een dropping doen wat ook wel spannend is. Maar goed ik hoop dat jullie een fijn weekend achter de rug hebben, nog een paar weken en dan hebben we vakantie! Oh en voor alle examen leerlingen die geslaagd zijn, gefeliciteerd!

xxx – Luka

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *