Sleepy Sunday

 

(bovenste foto, niet van vandaag)

Hello y”all! Hebben jullie een fijne dag? Ik heb zoals gewoonlijk een lazy sunday. Zit lekker de hele dag te chillen en huiswerk te maken, want ja dat moet ook gebeuren. Nog even de laatste lootjes en dan heb ik vakantie. Nog vier weken! Ik kijk serieus zo erg uit naar de zomer vakantie. Ik heb zo veel zin om van het heerlijke weer te genieten, alle tijd voor mijn blog te hebben en leuke dingen te gaan doen.

 

 

Processed with VSCOcam with a8 preset
Processed with VSCOcam with a8 preset

Ik ga in de zomervakantie naar Sardiniƫ en Corsica. Ik ben al 1 keer eerder naar Corsica geweest en oh wat is het mooi! Het water is helder blauw, mooie stranden en veel gebergtes. Ik kijk er echt naar uit. Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben en ook veel leuke dingen gaan doen in de zomervakantie!

XOXO – Luka

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *