FujiFilm Instax Mini 8! Polaroid camera

polaroid

DSCN1685

 

Hey! Ik ben zo excited over deze blogpost. Ik heb namelijk eindelijk een Fujifilm instax mini camera gekocht. Ik had deze al erg lang op mijn verlang lijst en omdat hij nu afgeprijsd was en ik er uiteindelijk maar dertig euro voor hoefde betalen (ik deel de camera met mijn moeder) kon ik hem niet laten gaan. Ik heb voor de ¬†witte Instax Mini 8 camera gekozen¬†omdat ik wit de mooiste ‘kleur’ vond en het strakst eruit vod zien.

DSCN1687

 

Bij de camera zitten nog wat accessoires, zoals een kort om je hand in te doen als je aan het fotograferen bent, een handleidings-boekje en de batterijen voor in de camera. De film moet je er zelf bij kopen, wat wel een klein nadeel is aangezien dat ook zeker aantikt. De film heb ik gekocht voor 14,95 gekocht en daarin zitten 20 polaroids.

 

DSCN1722

Hier nog een polaroid die ik laatst gemaakt heb. De camera werkt gewoon zoals het moet, en is erg simpel in gebruik. Nog even een waarschuwing: Als je ook deze camera hebt/wilt aanschaffen, NIET het achterkantje open maken als er polaroids inzitten. Dan komt er licht bij en is de volgende polaroid verpest. Ik had hem wel opengemaakt (dom) en toen was mijn volgende foto heel donker. Maar goed, ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst en ga er zeker goed gebruik van maken!

See you next time – xxx Luka

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *