#IPF 6 Organize

study2
study

Hey lovelies, sorry een beetje een verlate Inspired picture maar ik moest hem toch even online zetten. Ik koos vandaag voor een organize foto omdat ik dit de laatste tijd iets meer wil verbeteren als het over school gaat. Ik heb een tijdje geleden een desk planner gekocht en deze werkt heel fijn maar ik heb hem de laatste paar weken minder gebruikt omdat ik het simpelweg gewoon vergat. Ik wil dit weer oppakken en me aan mijn planning houden. Verder wil ik ook meer gebruik maken van aantekeningen in schriftjes enzo. En dan hierin veel markeren zodat je weet wat je moet onthouden en zo ziet het er ook net wat frisser uit.

 

Ik hoop dat jullie zelf ook wat inspiratie hebben gekregen voor je organisatie en planning. Voor alle studenten; nog een paar weken en dan is het jaar weer voorbij. En voor alle examenleerlingen, i hope you passed! We can do this!

XO – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *