Mac Faux lipstick!

maxf2

Ik ben afgelopen week naar Berlijn geweest en daar kocht ik een heel mooi MAC product die ik eigenlijk al een hele tijd wilde hebben. Ik kocht hem telkens niet omdat ik mac producten best overpriced vind maar ik had wat geld verdiend met Koningsdag en vond het een mooie gelegenheid om hem eindelijk aan te schaffen, de Mac Faux lipstick!

DSCN1662

DSCN1670

Ik wilde graag deze lipstick omdat hij erg goed overdag te dragen is, en je hem eigenlijk overal bij kan dragen. Het is een erg bekende lipstick omdat het de zogenaamde Kylie Jenner lipstick is. Ik had hem al bij meerdere meiden voorbij zien komen en ik vond hem telkens zo prachtig, dat ik besloot om hem zelf aan te schaffen. Ik had ook veel gehoord over Velvet Teddy maar die was iets bruiner, en ik vond faux toch net iets mooier.

maxf

Ik ben heel erg blij met de lipstick. Dit is zeker niet iets dat ik zo maar aanschaf, maar eens een keer vindt ik het wel tijd voor een verwen-momentje. Ik hoop dat jullie de kleur ook mooi vinden!

XO – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *