Fotoshooten

muffin1 (1)

Hello lovelies! How are you? Het was vandaag heerlijk weer! (nu ik dit schrijf) en ik heb er zeker van genoten. Nu jullie dit lezen heb ik weer vier daagjes vrij ivm Hemelvaart, dus kan ik nog wat relaxen, heb niet veel gepland afgezien dat ik met wat vriendinnen ga logeren.  Verder ga ik wat blogposts schrijven en video’s editten.

muffin2

Deze foto’s komen nog van een aantal weken geleden toen ik een fotoshoot had en mijn beste vriendin mee nam die ook op de foto ging. We zijn daarna met z’n drieën (plus mijn moeder) even een cafeetje in geweest en hebben wat gedronken. Mijn moeder vond het wel een leuk idee om voor het bloemige behang een foto te maken so that’s what we did!

Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben, en een fijne hemelvaart!

Love – Luka

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *