Lazy Sunday & Trip to Berlin

lazysunda

Zondag is voor mij meestal een huiswerk/chill dagje. Vandaag ga ik ook niet zo veel doen. Een beetje aan mijn blog werken, Netflix kijken en een proef leren die ik na de vakantie heb. Ja dat is een heerlijke lazy Sunday. Ik moet ook nog wat kleren inpakken voor morgen want dan ga ik naar Berlijn! Oehhh im so excited! We gaan vier dagen en we gaan een beetje de stad (nog meer) verkennen en wat shoppen. Het wordt heerlijk weer, dinsdag zelfs 27 graden, misschien is dat zelfs een beetje te warm maar ik mag zeker niet klagen.

lazysunda2

 

Ik ben nu even wat youtube aan het kijken enzo en ik ga straks even lunchen en daarna maar even iets leren, dat moet natuurlijk ook gebeuren! Waarschijnlijk komt er woensdag wel gewoon een blogpost online, ik plan hem dan in en dan komt hij gewoon online. Zo niet dan komt er vrijdag een Inspired pic Friday online. Ik ben nog steeds aan het klungelen met een whats on my iphone 4s video, mijn macbook raakt telkens verhit als ik hem probeer te bewerken!

 

Hope you liked to read! Lots of love – Luka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *