New in! Summer clothes

shorttts

toppp

 

toppp2

Ik was laatst even naar de primark en had daar wat zomer kleren gescoord, en ik dacht laat ik er even een blogpost over schrijven! Ik kocht een shortje en twee topjes, alvast voor in de zomer.

Als eerst kocht ik een denim short. Aan de onderkant heeft hij van dat kant en dat vond ik wel cute. Het fijnste vindt ik dat hij high-waisted is, en dan bedoel ik ook echt high-waisted. Dit shortje kostte 15,- euro.

Ik kocht ook twee topjes. De eerste deed me een beetje denken aan de brandy-melville met die streepjes en de high-neck line. Hij zit erg fijn en is lekker luchtig. Het tweede topje heeft ook een beetje een high-neck line en is iets steviger. Deze zit ook heerlijk! Ik kocht deze topjes samen voor 11,- euro.

See you next time XO <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *