The Lush Comferter bubble bar


lushh2

Even voordat ik mijn post begin, ik heb deze week proefwerkweek gehad waarvoor ik goed moest leren dus ik heb geen tijd gehad voor mijn blog! Im sorry :(

lushh

Badderen vindt ik heerlijk! Ik raak er altijd helemaal zen van. Ik was laatst in Lush en heb toen een bubble bar gekocht en dacht dat het misschien wel leuk was om hier een blogpost over te schrijven, is een keer iets anders!

lushhh2

lushhhh

Ik heb gekozen voor een bubble bar omdat je hier redelijk lang mee kunt doen en het heerlijke bubbels geeft in bad. De bubble bar heet “The Comferter” en is erg populair bij lush. Hij ruikt ontzettend lekker, zoet en bloemig. En niet alleen ruikt hij lekker hij ziet er ook heel gaaf uit! Een soort ombre draaikolk van roze en wit, heel cool.

Ik vind de bubble bar heerlijk en raadt hem zeker aan als je van veel schuim, een zoete geur en roze houdt!

lush.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *