Intro

Hey!
Ik wilde een soort van intro geven, omdat dit mijn eerste post is.  Zo kunnen jullie een beetje wat info opdoen over waarom ik wil gaan bloggen en wat ik wil gaan bloggen. 

 
Ik wil gaan beginnen met bloggen omdat ik het zelf heel leuk vind om blogs te lezen. 
Ik lees zelf blogs als die van: Vera Camilla en Teske, dat zelf ook youtubers zijn. 
Ik kijk veel youtube, ik ben vorig jaar in Maart begonnen met youtube filmpjes te kijken (youtubers te volgen), ongeveer een maand later ben ik begonnen met het lezen van blogs. Nu volg ik niet zo heel veel blogs maar toch kan ik me er erg mee vermaken.
Op mijn blog wil ik een soort lifestyle/fashion (een klein beetje beauty) stukjes gaan schrijven. Ik ben niet heel erg goed in make-up dus veel posts over make-up looks zal je niet heel erg gaan zien. Wel zal ik stukjes schrijven over mijn look of the day etc. laten zien. Maar niet hoe je het aanbrengt want hier ben ik zelf ook nog niet zo heel goed in haha. 

Nou dan hoop ik dat als je dit leest, zin hebt om mijn volgende posts ook te lezen! 

See you later ! 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *