FOTD

Hey,
Ik wil jullie vandaag mijn face of the day laten zien. Ik heb twee nieuwe producten en heb deze gelijk uitgeprobeerd. Het resultaat vind je hieronder.
Concealer: 
Als concealer gebruikte ik de Catrice Allround concealer. Ik vind deze erg fijn. Ik gebruik alleen de lichtste en een na lichtste kleur, dus dat is wel jammer. De groene en roze kleur werken niet zo heel goed naar mijn mening, maar de andere werken prima. Ook zeker een goede prijs voor zo’n concealer. 

Ogen:
Ik gebruikte eerst de Jumbo pencil van Rimmel die ik nieuw gekocht heb. Ik was al een tijdje op zoek naar een witte jumbo pencil. Deze vond ik voor een goede prijs. Hij werkt erg fijn, en ik ben er blij met deze nieuwe aanwinst. In mijn crease gebruikte ik de laatste kleur ban het NUDES palette van de H&M. Ik ben niet zo heel goed in dit aanbrengen maar uiteindelijk zag het er nog redelijk goed uit. Ik had ook een nieuwe eyeliner nodig. Dit is een soort potloodje maar dan is romiger. Ik vind deze ook erg fijn werken. Hij blijft ook nog erg lang zitten op mijn ogen. Ik maakte hiermee een lijntje op mijn ooglid en een lijntje op mijn onderste waterlijn. Ik krulde mijn wimpers en gebruikte de They’re Real mascara van benefit. Op zich wel een fijne mascara, maar ik zou hem niet zo snel nog eens kopen. Mijn wimpers hebben veel krul nodig en dat geeft deze mascara niet echt. Lippen: 
Ik gebruik bijna nooit echt een lippenstift of lipgloss op mijn lippen. Ik gebruik wel eens lippen balsem. Vandaag gebruikte ik de babylips in ‘Cherry me’. Deze werkt erg fijn en geeft ook nog eens een beetje kleur. 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *