Spring&Summer trends 2014 #01

Ik wil gaan beginnen aan een nieuwe serie. Spring trends van 2014. Een keer in de twee weken wil een post plaatsen met wat er in komt in de lente en zomer van 2014, wat je veel gaat zien. Ik maak dan een collage en daarbij schrijf ik dan waarvan het is en hoe je het kunt stylen.
Laten we beginnen met de eerste post!


 Croptops: Croptops waren vorige zomer al in. Deze gaan zeker nog niet weg. Sommige vinden croptops ordinair, andere hebben hun hele kast vol hangen met croptops. Zelf vind ik ze heel leuk, als je ze goed combineert. Een croptop met een legging vind ik echt niet kunnen. Maar een crop top met een hightwaisted short/jeans staat super leuk naar mijn mening. Ik durf ze nog niet niet echt naar school aan te dragen maar in de zomervakantie draag ik ze heel vaak! Deze lente en zomer zul je ze vooral zien met leuke printjes en gecombineerd met leuke shortjes.
Croptop is van de Forever 21


Flowy shorts: Deze zullen dit jaar echt in raken! Ik heb ze al vorig jaar in het einde van de zomer voorbij zien komen bij meisjes in Amerika. Dit jaar zullen ze denk ik ook wat meer naar Nederland komen. Ik heb zelf een zo’n shortje maar die kan ik alleen dragen als het echt heel warm is. Ze zijn dan denk ik ook wat meer geschikt voor in Californië dan hier in Nederland. Toch vind ik ze erg leuk.
De short is van Free people

Kimono’s: Ja deze zie je de laatste tijd vaak voorbij komen. Ik vind ze super leuk! Je kunt ze leuk stylen bij een simpele top. Er komen de laatste tijd steeds meer winkels met kimono’s in hun schappen. Als je opzoek bent, kan ik je de New Look aanraden, die hebben hele leuke kimono’s!
De kimono is van topshop

Leather bags: Deze zie ik ook de laatste tijd wat meer. Leren tassen. Niet alleen in dit formaat maar ook bijvoorbeeld van die backpacks in het leer. Erg leuk.
De tas is van de Forever 21

Cut out boots: Als je de trends van de laatste tijd hebt gevolgd heb je deze vast ook voorbij zien komen. Kendall en Kylie Jenner heb ik ook al gespot met deze cut out boots. Je moet er van houden maar ik vind ze zelf heel gaaf.
De schoenen komen van MAKEMECHIC.COM

Cat eye sunglasses: Ik vind ze zo leuk, cat eye sunglasses. Ze staan heel classy, en je kunt ze goed combineren. Ik heb zelf een paar in aztec print.

Het armbandje heb ik gewoon toegevoegd als een detail. Het is niet perse een trend voor in de lente en zomer van 2014

Ik hoop dat jullie de eerste post uit deze serie leuk vonden! 

Wat vind jij het leukste item?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *