Spring/Summer trends 2014 #2

Hoi!
Vandaag de tweede post over spring en summer trends van 2014. Deze post ga ik het hebben over de skorts wel zo genoemd. Ik vind ze heel erg leuk dus lees snel verder over de andere trends en hoe je ze kunt combineren.Skorts: Ik vind ze echt heel erg mooi. Je kunt ze heel chique stylen of wat meer casual. Hierboven zie je twee outifts, een met een bustier top erop en de andere gewoon een witte simpele top. Het staat allebei heel erg leuk, naar een feestje of een etentje. De ene wat casualler de andere wat chiquer. Je kunt deze rok/shorts zo leuk stylen!
Skort black: FOREVERNEW.COM.AU
Skort white: BARDOT.COM.AU

Witte losvallende tops: Ze zijn zo simpel maar toch zijn ze in. Je kunt ze stylen op strakke broeken maar ook zoals je hier ziet op luxere items. Ook kun je er een knotje (?) in maken. Heel erg simpel maar toch leuk.
Witte top: H&M 

Zwarte bustier: Bustier komen ook weer in. Vooral van de kanten bustiers. Ik zou ze zelf niet dragen over straat maar misschien dragen onder een doorschijnend topje. Bij deze outfit vond ik hem wel erg leuk staan.

Lollitas’s: Je hebt de laatste tijd veel varianten hier van. H&m verkoopt ook van dit soort (neppe) hakken. Ze zijn wel erg gaaf! Zelf zou ik ze niet aantrekken want ik vind persoonlijk hakken bij veertienjarige voor overdag wat raar staan. Maar je kunt ze wel heel leuk combineren. Zie hier hoe ze kunnen staan.

Celine bag: Hier zijn ook veel na-maaks van gemaakt. Zelf vind ik de zwarte variant heel erg leuk. Eerst had ik zo mijn twijfels maar nu vind ik de tas heel erg leuk!

De andere items zijn nu niet perse in maar heb ik er bij gecombineerd omdat ik het er leuk bij uit vond zien.

Hope you liked it!

Wat vind jij van skorts?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *