Favorieten van de afgelopen tijd

Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Het zijn er maar een paar en daarom vond ik het niet echt nodig om een favorieten van Maart te doen. Maar toch vond ik het leuk om even te laten zien wat ik de laatste tijd tot mijn favorieten bepaal.


 Babylips – Hydrated:
Babylips vind ik heel erg fijn om te gebruiken. Ze verzogen mijn lippen erg goed, en je voelt de lippenbalsem niet te erg zitten. De hydrated versie vind ik het fijnst, ik weet niet precies waarom maar hij werkt voor mijn gevoel gewoon het fijnst. 

 Gossip girl – Er is geen betere:
Dit is het boek wat ik nu aan het lezen ben. Ik vind het jammer dat ik niet alle tijd heb om te lezen maar ik vind de reeks van Gossipgirl heel erg leuk. De boeken zijn goed geschreven en je weet precies van iedereen zijn karakter. Dit het zesde (of zevende?) deel van de serie en ik ben al aardig op weg. Hierna wil ik graag de tv-serie gaan volgen op netflix. 

 Essence Longlasting eyepencil:
Ik vind dat dit eyepencil een hele fijne werking heeft. Je kan hem uitvegen als je een foutje maakt, en hij blijft erg lang zitten. Het enige is dat hij niet super zwart is maar dat maakt mij niet zo heel erg veel uit. Een hele fijne eyeliner voor een goede prijs. 

 American Apparel Matte topcoat: 
Deze heb je misschien al eerder voorbij zien komen. Ik heb hem een paar dagen geleden weer teruggevonden en daar ben ik erg blij mee. Ik baalde er echt van dat ik hem kwijt was, want hij was redelijk duur. Het is een topcoat die een mat effect geeft en dat ziet er altijd heel gaaf uit. Ik ben blij dat ik hem weer heb teruggevonden!

One Direction – Our Moment parfum:
Ik vind hem echt heerlijk ruiken, de our moment parfum van one direction. Hij is erg zoet maar niet te overheersend zoet. Ik heb een sample hiervan maar vind het heel erg jammer als hij op is. Misschien toch nog eens een keertje langs de douglas/ici paris XL..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *