Traveling


Jaaaaaa, ik ga naar Berlijn en Italië. Ik heb er veel zin in, en kan niet wachten! Het lijkt me heel leuk om naar deze twee plekken te gaan, en ik zie mezelf al shoppen haha! (De nummers van de dagen klopt trouwens niet meer)


1. Berlijn

Ergens vlakbij de Meivakantie ga ik naar Berlijn. Mijn moeder wilde dit al een hele tijd en toen heeft ze geboekt voor ons vieren (mijn vader, moeder mijn broer en ik). Ik zit nu al een beetje uit te zoeken naar wat voor winkels ik allemaal wil haha. Zo heb je hier de Forever 21, Kiko, American Apparel en nog wat andere leuke winkels waarvan ze er geen tot/ weinig hier in Nederland hebben.We gaan trouwens niet alleen winkelen hoor maar ook naar andere leuke bezichtigingen. Ik weet nog niet precies waar we allemaal heen gaan maar ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

2. Italië
In de zomer vakantie gaan we naar Italie. Daar heb ik ook ontzettend veel zin in. Het mooie weer leuke stadjes en het lekkere eten. Elke dag  pizza’s eten en zwemmen bij het zwembad. Hmmm wat kan ik hier naar uitkijken. Geen huiswerk en elke dag lekker uitslapen. 


Ik weet nog niet wat we precies allemaal in deze vakantie gaan doen. Ik dat het een mix word van relaxen en op avontuur gaan. We kijken gewoon wat allemaal op ons pad komt, maar volgen geen vaste planning. 
Ik heb heel veel zin om naar Italië te gaan. Kom maar op!

Wat ga jij doen in de Mei + Zomer vakantie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *